+31 577 - 46 23 07
menu

“In Holland staat een huis…” met roze en blauw deurbeslag!

Op ontdekkingstocht gaan, begint voor baby’s en kinderen vanuit hun bedje. Ten Hulscher speelt hierop in met haar kleurrijke lijn in roze en blauw deurbeslag. Zo creëert u een sfeer die aansluit bij de leefwereld en interesses van jonge kinderen.

Badeentjes

Deurbeslag voor prinsesjes

Je eigen slaapkamer in stijl binnenstappen… het is de droom van elke prinses! Met onze roze deurkrukken geeft u de kinderkamer een fleurig detail. En: uw deurbeslag voldoet aan persoonlijke wensen. U kiest namelijk zelf het type deurkruk en één van de bijpassende schildjes of rozetten.

Bekijk het roze assortiment

AFB. 2 - Nieuwsbrief roze en blauw deurbeslag

Combineer met het deurbeslag van uw keuze

Wilt u roze of blauw deurbeslag monteren in een kinderkamer, maar in de rest van uw huis een andere stijl aanhouden? Dat kan met het flexibele deurbeslag van GPF bouwbeslag. Daarmee monteert u aan de ene kant van de deur een roze deurklink, terwijl u aan de andere kant voor sportief RVS, sfeervol PVD of één van de andere finishes gaat. Het interactieve concept GPF CombiVari biedt u bovendien de mogelijkheid om het deurbeslag van uw keuze samen te stellen. U bepaalt dus zelf welke deurkruk en welk schild of rozet u kiest.

Lees meer over GPF CombiVari

AFB. 6 - Nieuwsbrief roze en blauw deurbeslag

Stoere jongens verdienen stoere kleuren

Door hun opvallende kleur trekken de blauwe deurkrukken van GPF bouwbeslag direct de aandacht. Ze zijn een stoer detail in slaapkamers en speelkamers. Doordat het blauw iets feller is dan het veelgebruikte babyblauw, is het voor zowel baby’s als oudere jongens leuk.

Bekijk het blauwe assortiment

Twee blauwe deurkrukken

Geef blauw of roze deurbeslag cadeau

Op zoek naar een origineel kraamcadeau of juist een ludieke bekendmaking van het geslacht van uw baby? Of wilt u uw kind verrassen voor zijn of haar verjaardag? Er zijn allerlei redenen voor het originele deurbeslag van GPF bouwbeslag. Wie verrast u in stijl?

Babykamer blauw

Roze en blauw deurbeslag: een klink voor iedereen!