+31 577 - 46 23 07
menu

NIEUW: Deurkruk Pake van GPF bouwbeslag

Een trendy deurkruk met een rijke geschiedenis: dat is Pake. Deze nieuwste deurkruk van GPF bouwbeslag is gemaakt op basis van RVS en verkrijgbaar in maar liefst 7 hoogwaardige, weersbestendige finishes.

Pake

GPF 1312 | 111x22x52 mm

Eén van de oudste deurkrukmodellen uit de Nederlandse geschiedenis

Na het succes van het oplegslot wordt halverwege de 19e eeuw het insteekslot geïntroduceerd. Om dit slot goed te kunnen bedienen, moesten er nieuwe deurkrukken worden ontworpen. Dit model is daar één van en verschijnt rond 1850 voor het eerst in smeedijzer. Later duikt deze kruk ook op in gietijzer, brons en messing. GPF bouwbeslag brengt vandaag een variant uit op basis van RVS, waarbij men de keuze heeft uit maar liefst 7 verschillende, hoogwaardige en weerbestendige finishes. Dit maakt Pake tot een trendy deurkruk boordevol historie, die helemaal tot zijn recht komt in zowel vintage als moderne interieurs.

GPF CombiVari

Ook zijn de Rangi, Tapu, Piko en Rua onderdeel van het GPF CombiVari programma. Met GPF CombiVari heeft u als klant volledige keuzevrijheid in het samenstellen van deurbeslag, veiligheidsbeslag SKG*** en raambeslag. In slechts drie stappen creëert u uw unieke, persoonlijke set.

GPF CombiVari stap 1 met Dark Blend
Stap 1
GPF CombiVari stap 2 met Dark Blend
Stap 2
GPF CombiVari stap 3 met Dark Blend
Stap 3