+31 577 - 46 23 07
menu

Ontdek de kracht van de Zika deurklink

23 augustus 2022 Tags: gpf bouwbeslag, deurkruk, deurklink, Zika, GPF

Op zoek naar een nieuwe deurklink voor uw binnen- of buitendeuren? Ontdek de nieuwste telg in onze collectie: de GPF Zika deurklink! Het Zika-model combineert moderne hoeken met een fijne greep en sportieve uitstraling. Een musthave voor eigentijdse interieurs met een verfijnde twist.

GPF Zika deurkruk: bestand tegen weer en wind

Hoe mooi is het om uw favoriete deurkruk zowel binnen als buiten op uw deuren te kunnen monteren! Gelukkig is de Zika deurklink dankzij haar basismateriaal van RVS 304 en hoogwaardige coating heel geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het materiaal behoudt haar kleur en is goed bestand tegen weersinvloeden zoals regen, hagel of sneeuw. Ook temperatuurwisselingen kan het RVS prima doorstaan. Het is daarmee een ideale deurkruk voor binnen en buiten!

Zika deurkruk afmeting

Welke deurbeslag is voor mij geschikt?

Het beste deurbeslag voor uw situatie is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en interieurstijl. GPF bouwbeslag levert daarom een uitgebreid assortiment hang- en sluitwerk met een riant kleurenpallet. Zo weet u zeker dat er altijd een geschikte optie voor u te vinden is. Deurkruk Zika is de nieuwste toevoeging aan de collectie. Door zijn moderne uitstraling geeft u uw klanten direct een zakelijke handdruk bij het binnentreden. Maar ook in particuliere woningen doet Zika het goed – onder andere in combinatie met zwart/wit of natuurlijke interieurstijl.